Upgrade Welcome to the New sgz2008.com Forums!

Joined
Apr 11, 2004
Messages
953
Reaction score
5
Location
UK
Joined
Jan 28, 2007
Messages
7,245
Reaction score
286
Location
Maine
I got that Oops message when I posted here yesterday. Tried to post again and you can see the double post result above.

Edit - this post went through fine and no Oops.
I've been getting the same problem for the last couple days. I just refresh my page and it shows my post, so I haven't had any double up. But I also get the same thing trying to send a PM. And I don't know if this is happening to anyone else, but when I enter a thread, I have a reply box open with a quoted message that I have already replied to.
 
Joined
May 18, 2000
Messages
4,231
Reaction score
25
Location
Carbondale, IL
Joined
Aug 6, 2003
Messages
11,553
Reaction score
703
Same here, collapsible sections were only fixed temporarily, apparently. I've noticed a number of double posts throughout the forum, so the "oops" issue still exists as well. Likewise, I'm noticing broken links to photos that are in my gallery - wonder if anything is being looked at?
 

Bowcaster

Joined
Nov 19, 2015
Messages
1,571
Reaction score
257
Location
The Big O! State
Hello, I use Firefox and each time I post and get this error message. I have attached the error and any advise is welcomed
 

Attachments

LAJFett

Joined
Apr 11, 2004
Messages
953
Reaction score
5
Location
UK
Joined
Sep 5, 2015
Messages
3,638
Reaction score
814
Location
Viborg, Denmark
^Errors are happening at random it seems. But most of the times posting is coupled with an error message.
 

LightSword

Joined
Aug 11, 2005
Messages
9,923
Reaction score
1,026
Location
Florida
Joined
Jun 2, 2010
Messages
388
Reaction score
108

lister

Joined
Jun 21, 2011
Messages
2,334
Reaction score
171
Location
Philadelphia
Joined
Jun 2, 2010
Messages
388
Reaction score
108
Joined
Jun 21, 2011
Messages
2,334
Reaction score
171
Location
Philadelphia
Email alerts or the little bell at the top of the page? I'm not signed up for email alerts, but I'm still getting the bell alerts.
The bell alerts.
 

Nibcrom

Joined
Jun 2, 2010
Messages
388
Reaction score
108
Joined
Jun 21, 2011
Messages
2,334
Reaction score
171
Location
Philadelphia
My bell alerts have been functioning normally.
Yeah it's weird. Your last two posts actually appear when I click on the bell, but the red dot that let's you know you have alerts didn't appear for either one. That may have been because I was already on this page. But before your posts, there's nothing in my alerts since Tuesday, and I know there have been plenty of posts that should be in there.

Anyway, thanks for your responses, Nibcrom. I'm sure the coronavirus is to blame for this somehow.
 

Oofa

Joined
Sep 5, 2015
Messages
3,638
Reaction score
814
Location
Viborg, Denmark
Joined
May 25, 2009
Messages
4,505
Reaction score
654
Location
澳门网上彩票合法么Pennsylvania
Joined
Jul 27, 2017
Messages
68
Reaction score
4
Joined
Jul 27, 2017
Messages
68
Reaction score
4

Real_Scooby

Joined
Feb 9, 2002
Messages
7,993
Reaction score
315
Location
Austria / Europe
Somethings definatly wrong. Getting the "oops" message everytime I post, alert bell working only from time to time and ALL my earlier photolinks are broken, except the most recent, directly attached ones
 

lister

Joined
Jun 21, 2011
Messages
2,334
Reaction score
171
Location
Philadelphia
Today, I got the "Oops" message when I was trying to "like" a post.
 

SaberSonic83

Joined
May 25, 2009
Messages
4,505
Reaction score
654
Location
Pennsylvania
Today, I got the "Oops" message when I was trying to "like" a post.
Yes this happens most times when I reply or most times when I try to LIKE something as well.
 

Real_Scooby

Joined
Feb 9, 2002
Messages
7,993
Reaction score
315
Location
Austria / Europe

Tyranusspotting

Joined
Dec 23, 2002
Messages
7,850
Reaction score
56
Location
Vienna, Austria
Same here. Also, all 134 of my old PMs are still marked as unread and I tried every which way to mark them as read. But on the bright side, I am still very happy with the forum's fresh look otherwise.
 

darth_sidious

Joined
Aug 6, 2003
Messages
11,553
Reaction score
703

Grahame

Staff member
Administrator
Joined
May 23, 2005
Messages
4,356
Reaction score
110
Location
Galaxy's Edge
Grahame, is it possible to restore the embedded photos in @Mark_Yeo great 12 Back guide? Thanks.

I don't think that's something I can fix, it looks like a problem with Photobucket changing the way their images are handled. If the image is embedded on a page and you (as a Photobucket user) use more than a certain amount of bandwidth a month, the image will be blurred and watermarked.
 

bilbofett

Joined
Apr 24, 2006
Messages
149
Reaction score
0
Location
ruislip west london uk
Joined
Jul 4, 2012
Messages
800
Reaction score
175
Location
San Diego, CA
Seems that 99% of the pics I uploaded to my customs thread are gone. They were all intact after the forum upgrade. I've always uploaded directly to the Rebelscum photo gallery then added to thread posts, so it can't be a Photobucket/Imgur/etc. issue...

Is it just me?
 

darth_sidious

Joined
Aug 6, 2003
Messages
11,553
Reaction score
703
Seems that 99% of the pics I uploaded to my customs thread are gone. They were all intact after the forum upgrade. I've always uploaded directly to the Rebelscum photo gallery then added to thread posts, so it can't be a Photobucket/Imgur/etc. issue...

Is it just me?
You aren't alone, the thread below was created because of the issue - hopefully we hear back from the Admins...

 

Chris Wyman

Staff member
Administrator
Joined
Nov 30, 2005
Messages
20,091
Reaction score
147
Location
Clermont, FL USA
We're working on a solution to the photo and link issues.
 

Utinniii

Moderator
Joined
Jan 2, 2015
Messages
5,077
Reaction score
510
Location
Canada
We're working on a solution to the photo and link issues.
That is great news!
Daig0-bah did a lot of work updating the Diorama section adding links to projects and we found lots of broken links. We were going to send Pms to the individuals to reupload the images but there is no point until the issue is fixed.
 

coachk28

Joined
Dec 21, 2009
Messages
1,544
Reaction score
0
Location
Chicago, IL
Looks great!!!
 
You must log in or register to reply here.
Top
河北快3开奖 华夏彩票开户 幸福彩票 青海快3 安徽快3 盛源彩票投注 最可靠的网上彩票平台 国际现金网 壹号彩票开户 必赢国际线上娱乐网址